VACATURE zakelijk leider

MEYER-CHAFFAUD

Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zijn choreografen van wie het werk in de grote, midden en kleine zalen is te zien. Vele producties realiseerden zij in samenwerking met vaste productiepartner Korzo producties. Sinds 2017 ontvangt de stichting MEYER-CHAFFAUD een subsidie van gemeente Den Haag in het kader van het Meerjarenbeleidsplan Kunst en Cultuur 2017-2020.

Eén van de ambities van MEYER-CHAFFAUD is om de komende jaren als professionele productiekern een sleutelrol te vervullen in het middenveld van de Haagse dansscene. De activiteiten van de stichting zullen zich daarbij zeker niet beperken tot de stadsgrenzen. In het cultureel seizoen 2017/2018 organiseert MEYER-CHAFFAUD onder andere de eerste editie van het multidisciplinaire HUBS Immersive Festival (www.hubsfestival.com) en staat de creatie en première van de voorstelling SOUL #2 Performance op stapel, welke in het volgende theaterseizoen een landelijke tournee krijgt.

Om de ambities van MEYER-CHAFFAUD op het gebied van cultureel ondernemerschap verder vorm te geven en de dagelijkse gang van zaken op financieel en productioneel vlak soepel te laten verlopen, zijn wij op zoek naar een:

 ZAKELIJK LEIDER

 KERNACTIVITEITEN
-Fondsenwerving
-Uitvoeren van zakelijk en financiële taken (o.a. contracten, aansturing administratiekantoor,    verzekeringen, opstellen begrotingen, eindafrekeningen)
-Contact onderhouden met gemeente, financiers en andere stakeholders
-Intensiveren van verkoop nationaal en internationaal
-Profileren van organisatie naar buiten
-Opbouwen en onderhouden netwerk en samenwerkingsverbanden

Omvang:
De werkzaamheden zullen afhankelijk van de drukte rondom nieuwe en lopende producties gemiddeld 4 tot 6 uur in de week zijn. Bij interesse en bewezen geschiktheid is het eventueel mogelijk om de opdracht tijdelijk uit te breiden met uren voor werkzaamheden als uitvoerend producent.

 POSITIE IN DE ORGANISATIE
De zakelijk leider werkt nauw samen met het artistieke team, de marketing/PR medewerker, (freelance) producenten, en het administratiekantoor en is eindverantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de stichting.

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE
-Door ruime ervaring de zakelijke ins- en outs van het culturele veld kent
-Zich positief uitgedaagd voelt om een ‘start-up’ organisatie vol artistieke ambities de benodigde zakelijke vleugels te geven
-De dynamiek van het artistieke proces begrijpt en weet te koppelen aan een ondernemende doch solide (financiële) bedrijfsvoering
-Beschikt over sterke communicatieve kwaliteiten
-Een verbinder is met een eigen relevant netwerk
-Over aantoonbare ondernemende kwaliteiten beschikt (sales ervaring is een pré)
-Met gevoel voor strategie en oog voor detail, met name op financieel en administratief vlak
-Affiniteit met, en werkervaring in de moderne danssector is een pré

Wij zien je reactie graag tegemoet in de vorm van een e-mail met motivatie en CV. Deze kan tot en met 30 september verzonden worden aan: Jérôme Meyer en Isabelle CHaffaud: meyer.chaffaud@gmail.com. Neem bij vragen ook contact op via dit e-mailadres of bel 06 24 61 04 62

Contract en salarisindicatie

Bij voorkeur werken wij in eerste instantie met iemand samen die dit in freelance verband kan doen. In de toekomst wordt het mogelijk om op contractbasis te werken.

Startdatum en tarieven in overleg.

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoFacebooktwitterlinkedinyoutubevimeo